maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kiven ja multien siirtelyä

Kivi nostettiin tänään ylemmäs ja se käännettiin oikein päin. Tai no, oikein ja oikein. Ei se oikein mitenkään päin näyttänyt luonnolliselta, kun on tuollainen kolmion mallinen eikä soikea. Mutta nyt se on niin, että portille ja istuskelualueelle näkyvät pitkät sivut ja mattotelineelle kolmion kärki.

Toinen iltapuhde oli siirtää istutusmultakasat paikoilleen odottamaan aikaa parempaa (eli penkkien tekemistä).
Tässä lopputulos.
Huomenna tulee nurmimultien ensimmäinen osa (kaksi kasettia eli noin 35 tonnia). Jos kaikki menee hyvin niin keskiviikkona tulevat loput nurmimullat ja torstaina itse nurmi.

Nyt mie lähen viel siivoomaa vähä pihaa (niinku myö tääl Kymenlaaksos sanotaa).

3 kommenttia:

  1. Mie oon vissii sen verran karjalainen mummon peruina, et mie sanon kyl mie. Ja myö. Täst oli just puhetta tuol "Mie oon niin ihana kun mie oon Kouvolast" -ryhmäs facebookis ja todettii, et Kouvola on niin iso ja suvaitsevainen kaupunki et tänne mahtuu monii murteita. :)

    Huomeen meillon suuri päivä Maikkiseni! :)

    VastaaPoista
  2. Niin on =) Sekä suvaitsevainen kaupunki että suuri päivä...
    Oletko muuten käynyt lukemassa tuota minun toista blogia? En halua että kovinkaan moni osaisi liittää sitä minuun, haluan pitää sen erillään varsinkin noista koirahommista (voin sitten siellä avautua jos on tarvis, monestakin asiasta...) Siksi Neiti Aakin esiintyy siellä vain pikku-koiranen -nimellä...

    VastaaPoista