tiistai 15. kesäkuuta 2010

Olé, olé, olé, olé!

Kiveäminen on ohi! Viimeinenkin kivi paikoillaan ja ylimääräiset kuskattu mökille seuraavaa projektia odottamaan. Ei jää ikävä!

Suoraan sanottuna: Kolme viikkoa sitten kun kivet tulivat pihalle ja olimme ensimmäisen illan niiden kanssa nypeltäneet, ajattelin, että emme ikinä selviä tästä. Mutta kummasti hommat vaan etenevät, kun tarpeeksi monta iltaa viettää pihamaalla. Ensin siihen tottui, sitten siitä alkoi tykkäämään, sitten se alkoi maistua puulta ja lopulta se olikin jo valmis.

Tässä taas kuvat samoista kulmista kuin ennenkin:

Etupiha:
(Kyllä ne laatat siellä hiekan alla ovat! Meillä oli viikonloppuna tärylätkä vuokralla, jotta saataisiin laatat jämäytettyä mahdollisimman napakasti paikalleen - varsinkin tuohon, mistä autot ajetaan päivittäin moneen kertaan renkaat kääntyneinä. Ennen popottamista piti levittää saumaushiekkaa laatoille, ja nyt kun on satanut, niin niitä ei ole pystynyt harjaamaan pois.) 

Myös pergola otti tänään pienen edistysaskelen: Palkki nousi yläilmoihin. Siihen pitäisi vielä kiinnittää poikkipuut ja sitten se onkin valmis.

Autotallin sivu: Saimme mökiltä autotallin takakulmalle tuollaisen vihreän mehutynnyrin sadeveden keruuta varten. Tynnyri on kuitenkin turhan pieni, joten se vaihtunee isompaan toisella mökillä käynnin jälkeen. Nämä tynnyrit ovat siis vanhoja laiturin ponttooneita (sitä edeltävässä elämässä Makeis&Mehun säiliöitä).

Takapihan laatoitukset pohjoisesta...
...ja etelästä:
Ja vielä viimeinen luiska eteläsivustalla:

Tänään on ollut ensimmäinen täysin sateen "pilaama" päivä. Edellisinä päivinä olemme pystyneet kuuroista huolimatta tekemään normaalisti hommia. Toisaalta sadeillan sai käytettyä hyväksi pihakalusteita öljytessä. Tämä kuva on hämärästä autotallista pokkarin salamalla, joten värit ovat vähän hassut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti