perjantai 14. toukokuuta 2010

Lähtöasetelma


Tässä pihamme pohjoisesta päin kuvattuna. Edessä näkyy kasa savista multaa, joka on peräisin siskoni tontilta. Heidän pihansa rakennettiin viime kesänä ja heillä oli ylimääräistä maata (vanhaa pellonpohjaa). Otimme maan varmuuden vuoksi talteen, kun meillä on pohjana soraharju, josta holahtaa kaikki kosteus maan uumeniin. Jos tuota vaikka voisi käyttää meidän pihalla nurmikon pohjana (?). Kasan rikkaruohot kyllä hiukan arveluttavat. Tietäisikö joku, voivatko rikkaruohot puskea 20 sentin multakerroksen ja rullanurmen läpi pintaan?

Teimme viime kesänä myös kulkureittien ja istuskelualueen pohjat (soraa, kastelu, tärytys, maisemointikangas, murske 10cm, kastelu, tärytys). Voi olla, että niitä joutuu hiukka vielä viilaamaan. Siellä maan uumenissa kiemurtaa myös muutamia piuhoja mahdollisia pihavalaisimia varten.


Tässä pihamme etelästä kuvattuna.


Tässä näkymä länsinaapuriin. Erittäin mukavaa väkeä!


Tässä vielä etupiha. Viime kesänä autotallin edustalta pari metriä tehtiin kiveystä vaille valmiiksi niin, että siinä on jo maisemointikangas ja 10cm mursketta. Nyt olisi tarkoitus aloittaa pihatyöt kaapimalla loppu ajoluiska / etupiha korkoonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti