sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Iltapuuhia

Tämä päivä hurahti mökillä laituria laittaessa. Ehdittiin illalla kuitenkin jotain pientä: 

* Siivosimme autotallin sivussa olleen rojuröykkiön ja tasasimme maan siltä nurkalta korkoonsa (miinus laattavara).

* Seuloimme ylimääräistä soraa laattojen asennushiekaksi.

* Seulonnassa jäänyt karkeampi kiviaines päätyi pääsisäänkäynnin yhteydessä olevan (viime kesänä askarrellun) liuskekivialtaan sisällöksi. Tähän altaaseen on tulossa jossain vaiheessa ainakin valaisin ja ehkä myös jotain ruukkukasveja. Allas pitäisi joku ilta putsata tuosta laastista, että esiin tulisi taas liuskekiven oma, tummempi sävy.



* Pari kuukautta kuihtuneen ruskeana tönöttänyt sypressiasetelma sai väistyä ruusujen, muratin ja tuntemattomaksi jääneiden valkoisten kukkien tieltä. Heti tuli kesäfiilis! On täällä sentään j-o-t-a-i-n vihreää...

Helteistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei K!
    Silmääni miellyttää kovasti teidän askartelema liuskekiviallas. Valaise vähän minua, mikä kiviaines on laitettu päällimmäisen liuskekiven alle? Teille on tulossa kaunis piha :)

    VastaaPoista
  2. Hei Katsu!

    Tuo rappu ja allas valettiin betonista. Liuskekivet kiinnitettiin siihen värjätyllä saneerauslaastilla. Se oli kyllä operaatio sinänsä, viritelmä sortui muutamaan kertaan ja muutenkin homma oli ei-sieltä-kivimmästä-päästä. Kannattaa siis selvitellä, miten joku ammattilainen noita tekee. Me vaan värkättiin fiiliksellä, eikä valmistauduttu tarpeeksi. Niin, ja väriainetta voi kysellä ihan laattakaupoista.

    Minun silmääni allas ei tällä hetkellä vielä täysin miellytä, kun en ole vieläkään saanut aikaiseksi putsata sitä. Laastista jäi siis siihen läiskiä ja pinta ei muutenkaan ole tällä hetkellä sellainen ihana liuskekivimäinen, vaan enempi sellaisen "laastiveden" värjäämä. Pitäisi kiillottaa se jollain. Taidan jättää miehen huoleksi.

    t. Katja

    VastaaPoista