perjantai 20. toukokuuta 2011

Lontoon Regent's Park

Olin alkuviikon oppilaideni kanssa Lontoossa. Voi ihanuus, millaisia puistoja siellä oli! Tässä muutama kuva Regent's Parkista, jonne poikkesimme sattumalta matkalla Madame Tussaudsin vahakabinettiin. Puisto oli kertakaikkisen upea, jopa teini-ikäiset oppilaanikin huokailivat huokailemasta päästyään paikan ihanuutta, mikä kertonee paljon.

Puistonpenkin selkänoja.

Tämä ruusutarha oli huikea! Niin huikea, että muutin taas mieleni ja taidan sittenkin uskaltautua kokeilemaan tuohon istuskelualuetta reunustavaan L-penkkiin ryhmäruusuja. Eihän näiden maisemien jälkeen ilmankaan voi olla! 

Toinen must have - hankinta tämän reissun jälkeen on puksipuu tai pari. Haaveilin alun perin samaiseen L-penkkiin pallon muotoisista puksipuista, mutta luovuin haaveesta niiden huonon talvenkestävyyden vuoksi ja tyydyin tylsiin ja tavallisiin pallotuijiin. Lontoossa oli puksipuita joka paikassa ja ne ovat kyllä aivan ihania. Luulen, että minun on hankittava niitä muutama, silläkin uhalla, että ne jäävät yhden kesän kasveiksi.

Bongasin kärhöläisen kurkistelemassa erään talon aidan raosta.

Aika kivasti ja yllättävästi täällä kotipuutarhassa oli tapahtunut kaikenlaista poissa ollessani. Kärhöt ovat alkaneet kasvaa pituutta, jättipoimulehti työntää uusia ruttuisia lehtiä maasta, lilja oli kehittänyt melkoisen kasan nuppuja, saniaiset aukeavat ja mikä tärkeintä - mikään ei ole kuollut! Kyl tää täst, kyl tää täst!

Mutta nyt puutarhakauppaan toteuttamaan niitä ruusu- ja puksipuuhaaveita!

2 kommenttia: